Cijfers liegen ook wel eens

Cijfers liegen natuurlijk nooit. Maar om ze goed te interpreteren, is inzicht nodig. Want jij hebt niets aan een jaarrekening die alleen de Belastingdienst begrijpt. Jouw cijfers hebben pas waarde als ze voor jou gaan leven. Als ze jou écht laten zien hoe het met jouw bedrijf gaat – en wat de mogelijkheden zijn om het nog beter te doen. Maar soms geven de cijfers een vertekend beeld. Accountantskantoor Knobel vertaalt abstracte cijfers in concrete adviezen, op basis waarvan jij een beslissing kunt nemen. 

Beren op de weg?

Schop ze de berm in!

Bij Accountantskantoor Knobel vinden we dat het glas halfvol is. Want er zijn áltijd mogelijkheden om vooruit te komen. Het is alleen de kunst om die mogelijkheden te herkennen en te benutten. Die kunst verstaan wij als geen ander. En houdt iets je tegen? Dan helpen wij je om de beren uit de weg te ruimen. We prikkelen jou om de volgende stap te zetten. 

Knobel staat achter je

Bij Knobel Accountantskantoor zijn we niet van de lijvige rapporten. We zijn geen geschiedschrijvers. Liever werken we met slimme tools en een persoonlijke aanpak, waarmee we jou inzicht geven in heden en in toekomst. 

Maar wel een waarde

Je kunt natuurlijk sturen op zoveel mogelijk omzet. Maar soms zit de marge niet in de opbrengsten, maar eerder in de kosten. Of misschien is je doel geen hogere winst, maar een betere balans tussen werk en privé. Wat je doel ook is, wij brengen het binnen handbereik door je te coachen.

Klanten aan het woord

Referentie