Het duwtje in de rug dat ik nodig had

“Een jaar of vier geleden kwam ik via één van mijn klanten in contact met Accountantskantoor Knobel. Tijdens onze eerste kennismaking had ik meteen het gevoel dat ik te maken had met een eerlijke, oprechte accountant die begrijpt hoe het in mijn branche werkt. Vanaf dag één denkt Piet goed met mij mee. Ik lever aan wat hij nodig heeft en hij zorgt ervoor dat mijn belastingaangifte geregeld wordt op een manier die voor mij begrijpelijk is. 

Ik wilde graag de stap zetten om mijn kapsalon aan huis te verruilen voor een wat groter opgezette kapsalon. Toen mijn oog eenmaal op een pand was gevallen, heb ik Piet om zijn mening gevraagd. Zijn advies heeft de doorslag gegeven om de financiering op een iets andere manier te regelen dan mijn financieel adviseur aanvankelijk had aangegeven. Op basis van de cijfers die hij mij presenteerde, durfde ik het aan. Het was het duwtje in de rug dat ik nodig had. 

Inmiddels ben ik sinds eind 2019 gevestigd in mijn nieuwe pand. Zelf werk ik met een andere zelfstandige kapster in de salon beneden; de bovenverdieping wordt verhuurd. Het is een stap die je niet zomaar zet, maar Piet heeft mij echt het vertrouwen gegeven dat het op basis van de cijfers op deze manier zeker zou kunnen. Ik ben blij dat ik op zijn advies heb vertrouwd, zeker tijdens de coronacrisis van 2020. Want als ik de financiering voor het pand had geregeld op de manier die de financieel adviseur mij had voorgesteld, was ik daardoor in de problemen gekomen. Het advies van Accountantskantoor Knobel heeft me daarvoor behoed.”