“Iemand waarop ik écht kan rekenen”

Ryan Wener is eigenaar van Wener dakbedekkingen in Hoogerheide. Zij zijn gespecialiseerd in alle soorten bitumineuze en kunststof dakbedekkingen. Zij zorgen ervoor dat ze altijd kwalitatieve hoogwaardige daken leveren in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds twee maanden werkt hij samen met Accountantskantoor Knobel. Lees hier hoe hij de samenwerking ervaart.

Ryan Wener vertelt: “Sinds twee maanden laat ik mijn complete boekhouding over aan Accountantskantoor Knobel. Eerst zat ik bij een ander accountantskantoor, maar ik was op zoek naar een kantoor met een persoonlijkere klik. Op advies van de snoepfabriek, waar ik alle dak werkzaamheden voor verzorg en die tegenover mijn bedrijf zit, ben ik terecht gekomen bij Accountantskantoor Knobel. Een keuze waar ik geen spijt van heb.

Het meeste contact heb ik met Piet Knobel, maar ook met de andere werknemers van Accountantskantoor Knobel kom ik in contact. Ik kom met regelmaat langs voor een kop koffie. Samen bespreken we dan alles door en kijken we ook naar wat er goed gaat en wat er beter kan. Daarnaast vind ik het stukje begeleiding ontzettend fijn én belangrijk. Ik ben een eenmanszaak dus is het moeilijk om op alles 100% mijn focus te leggen. De begeleiding van Piet helpt mij hier erg bij. Hij kent ook alle kneepjes uit het vak.

Ik weet dat ik op de kennis en hulp van Accountantskantoor Knobel kan rekenen. Daarnaast komt het niet alleen vanuit mijn kant, maar ook vanuit hun kant. Wanneer iets beter kan, roept hij mij op het matje en laat hij zien wat er anders kan. Maar ook de resultaten als het beter gaat deelt hij met mij. Het is natuurlijk nog pril, maar ik geloof wel dat de keuze voor Accountantskantoor Knobel voor op de lange termijn de juiste beslissing is geweest en zijn vruchten zal afwerpen.”