Een soort directieadviseur

“Hoe lang we al samenwerken met Accountantskantoor Knobel weet ik niet precies, maar zeker al twintig jaar. Aanvankelijk zaten we bij een groter accountantskantoor, maar we waren op zoek naar een kleinere partij die begrijpt wat het is om te ondernemen én om een familiebedrijf te runnen. Accountantskantoor Knobel voldeed aan beide vereisten. Al sinds het begin voelen we ons erg prettig binnen onze samenwerking. 
 

Elke maand komt Piet Knobel bij ons op kantoor om de btw-aangifte te doen, maar er komen dan ook vaak andere onderwerpen ter sprake. Eigenlijk zien we Piet als een soort directieadviseur van ons bedrijf. Hij begeleidt ons bij allerhande financiële zaken, zoals het aankopen of leasen van machines. Als onze ‘financiële sidekick’ is hij al bij twee verplaatsingen van de productieplant betrokken geweest. 

Ik durf de stelling wel aan dat ons bedrijf niet zou staan waar het nu staat zonder Piet. Natuurlijk zijn wij zelf ook sterke ondernemers, maar het is voor ons vanzelfsprekend om hem te betrekken als sparring partner als het gaat om financiële haalbaarheidsonderzoeken en prognoses. Zijn mening doet ertoe; we kunnen onze koers uitzetten op basis van zijn cijfers en adviezen.”